Ομάδα Χαριστικού Παζαριού

Λίγα Λόγια

  Η Ομάδα Χαριστικού παζαριού του Ε.Π.Ε. λειτουργεί από την ίδρυση του. Οι δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε όλοι έκαναν επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας ενός μηχανισμού συλλογής, επαναπροσφοράς και διανομής αγαθών που δεν χρησιμοποιούμε πια σε ανθρώπους που τα χρειάζονται περισσότερο.
  Η συλλογή αγαθών πραγματοποιείται καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, είτε κατόπιν ανακοίνωσης-καλέσματος της ομάδας, είτε έπειτα από μεμονωμένη επικοινωνία όποιου θέλει να προσφέρει, με την ομάδα.
  Τα χαριστικά παζάρια πραγματοποιούνται με τη βοήθεια των μελών της ομάδας συνήθως κοντά στα Χριστούγεννα και στο καθιερωμένο ετήσιο φεστιβάλ του Εργαστηρίου την άνοιξη. Παράλληλα, συνοδεύουν συχνά και λοιπές δράσεις του Ε.Π.Ε. μέσα στην χρονιά.
  Ρούχα,παιχνίδια, βιβλία, ηλεκτρικές συσκευές, παπούτσια, κοσμήματα,διακοσμητικά αντικείμενα είναι μόνο κάποια από τα πράγματα που έχουν περάσει κατά καιρούς από τους πάγκους του παζαριού, αναζητώντας τους καινούριους ιδιοκτήτες τους.
  Μοιραζόμαστε, φροντίζουμε, βοηθάμε και στεκόμαστε αλληλέγγυοι ο ένας πλαί στον άλλον. Μαθαίνουμε την προσφορά και την επαναχρησιμοποίηση […]

Τελευταίες Δράσεις

Επικοινωνία

οmadacharistikou@hotmail.com

Φόρμα επικοινωνίας:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνό σας

Θέμα

Το μήνυμά σας